Oikomishoito

Invisalign Helsinki


Invisalign oikomishoito Helsingissä

Fredalla meillä on laaja osaaminen oikomishoidosta, ja erikoistumme erityisesti Invisalign-oikomishoitoon. Hoidamme sekä yksinkertaisia korjauksia kuten epäsäännöllisyyksiä hammasrivissä, että monimutkaisia purentavirheitä. Invisalign-kalvot ovat irrotettavia ja valmistettu läpinäkyvästä muovista, mikä tekee niistä käytännöllisiä ja lähes näkymättömiä.

Oikomishoidon kulku 

Oikomishoitosi alkaa tavanomaisesti esitutkimuksella. Jos sen perusteella todetaan perushoidon tarvetta, tehdään tavanomainen hammastarkastus tarvittavine röntgenkuvineen ja muu hammashoito sen perusteella ennen oikomishoidon aloitusta. Oikomishoidon aloittamista varten hammaslääkärisi skannaa hampaasi digitaalisesti, ottaa valokuvat ja lähettää tiedot Align-laboratorioon. Alignin hammasteknikot laativat alustavan ClinCheck-hoitosuunnitelman, jota hammaslääkärisi muokkaa oman asiantuntemuksensa ja myös sinun toiveidesi perusteella. Hoitosuunnitelman teossa menee noin kaksi viikkoa.

Kun olet hyväksynyt hoitosuunnitelman, Align valmistaa sarjan oikomiskalvoja ja lähettää kalvot vastaanotolle. Valmistuksessa ja toimituksessa menee noin kaksi viikkoa.

Sinun on käytettävä oikomiskalvoja vähintään 22 tuntia vuorokaudessa. Oikomiskalvo vaihdetaan sarjan seuraavaan kalvoon yleensä viikon välein, ellei hammaslääkärisi toisin määrää. Sinun kuuluu käydä kontrolleissa 4-8 viikon välein.

Varaa ilmainen konsultaatio (20 minuuttia), niin löydämme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun!

Invisalign Helsinki Hammaslääkäri

AJANVARAUS


Invisalign Go vai Invisalign Comprehensive:
Kumpi hoito soveltuu sinulle?

Konsultaatiossa suosittelemme mahdollisia hoitoja ongelmasi, tavoitteidesi ja budjettisi perusteella. Invisalign Go on lyhyempi hoito-ohjelma, joka sopii pienempiin epäsäännöllisyyksiin ja ahtauksiin. Comprehensive-hoito soveltuu vaikeampien purentavirheiden ja suurempien epäsäännöllisyyksien korjaamiseen hammaskaarella. Fredalla nämä hoidot, toisin kuin monilla muilla vastaanotoilla, suunnittelee aina oikomishoidon erikoishammaslääkärimme.


Kuinka paljon Invisalign maksaa?

Oikomishoito Invisalignin avulla maksaa 2000-8000 euroa riippuen tarvittavan oikomisen laajuudesta. Jotta hinta ei olisi esteenä unelmiesi hymylle, tarjoamme edullisen rahoituksen klinikan kautta.

Tule tiedustelemaan olisiko tästä menetelmästä sinulle apua!

AJANVARAUS


Invisalign Helsinki Hammaslääkäri


Invisalign Helsinki Hammaslääkäri